Forside Tjenester Om oss Kontakt oss

Trenger du en elektriker?

Tjenester

Alt innen elektrotjenester

Elektroinstallasjoner

Lillesand Elektro leverer alt av elektrotjenester til privat og næring som f.eks, privat bolig, kontorbygg, skolebygg og butikker. Vi har lang erfaring fra planlegging og prosjektering av store og små nybygg og rehabiliteringprosjekter.

Belysning

Vi har god kompetanse innen lysplanlegging, og kan komme med råd ved oppussing/nybygg, samt ved behov for belysning i hage eller fasade. Vi leverer lysløsninger fra kjente leverandører.

Elektrisk varme

Vi har godt utvalg av moderne, stilrene panelovner og løsninger for elektrisk varme og kan mye om effektiv bruk av varmekabler.

Varmepumpe

Gjennom vår samarbeidspartner Varmepumpe Sør, leverer vi skreddersydde løsninger av høy kvalitet til alle behov.

Oppussing

Vi kan hjelpe deg med å oppgradere det elektriske anlegget til å bli trygt og moderne. Hos oss bruker vi kun kvalitetsprodukter.

Sikringsskap

Er sikringsskapet ditt gammelt? Da bør du få oss til å se på det. Vi ser til at sikringsskapet er tilpasset ditt behov og forbruk. Samt at jordfeilbrytere og overspenningsvern virker som det skal.

Smarthus

En stor del av livet vårt tilbringer vi i vårt eget hjem. Et hjem hvor trivsel, trygget og forutsigbar økonomi er viktig. Et smarthussystem gjør akkurat dette, et trygt og energisparende hjem. Vi er utvalgte smarthuspartnere for function, som er Norges største leverandør av KNX teknologi. Les mer her

Brannvarslingsutstyr

Vi leverer systemer for varsling av brann. Vi har lang erfaring og mye kunnskap som gjør at vi leverer løsningene som er best for ditt hjem slik at du og din familie er tryggest mulig.

Automasjonsystem

Vi tar på oss oppdrag mot industri og automasjonssystemer. Dette er systemer for styring , regulering og overvåkning av tekniske anlegg i bygg. Lillesand Elektro AS er sertifisert elektrikerbedrift og utfører programmering, installasjon, idriftsettelse og vedlikehold.

Energieffektivisering

VI har bred kompetanse innenfor energieffektivisering og ENØK tiltak. Og har mye erfaring fra privat, næring og offentlige bygg. Vi tar gjerne en befaring.

Kameraovervåkning

Hold øye med dine verdier med våre kameraløsninger. Dette er banebrytende og topp moderne kameraløsninger, som kan fullintegrertes i smarthusplattformen, eller leveres som frittstående system. Vi skreddersyr løsninger både til næring og bolig. Les mer her

Lillesand Elektro AS

Org. nr.: 988 989 223

Storemyrlia 29, 4790 Lillesand

Telefon: 372 68 588
Epost: jonas@lillesandelektro.no

Sertifiseringer

Nettside utviklet av Insite Media AS